My page looks OK in preview mode in RapidWeaver, but looks broken after I publish it.

0 votes
asked Jan 20, 2015 in RapidWeaver by q2aadmin (2,995 points)

Images are missing, content out of place, the theme doesn't look right.

3 Answers

0 votes
answered Jan 20, 2015 by isaiah (14,025 points)
selected Jan 20, 2015 by q2aadmin
 
Best answer

Usually if some parts of the website aren't appearing after publish then the problem is that the publish was interrupted, confused, or for some reason other reason, didn't finish publishing.

The easiest way to solve this is to choose Republish All Files from the File menu in RapidWeaver.

If you still see a corrupted page after that, you may want to try viewing the page with another browser or clearing the cache of your browser.
How to clear the cache in Safari

0 votes
answered Oct 28, 2016 by girlcarew (65 points)

Usually if some parts of the website aren't appearing after publish then the problem is that the publish was interrupted, confused, or for some reason other reason, didn't finish publishing.

The easiest way to solve this is to choose Republish All Files from the File menu in RapidWeaver.
Please note that Re-Publish All Files is not the same as regular Publish. You must manually choose that option from the menu.

If you still see a corrupted page after that, you may want to try viewing the page with another browser or clearing the cache of your browser.
How to clear the cache in Safari

0 votes
answered Jan 17 by TINO (65 points)

Yes indeed as ISAIAH recommend Republish All Files from the File menu in RapidWeaver would be your best option. I have got the same issue at the past and sort it out Republish All Files...

...